Bez mozga među zvezde

Bez mozga među zvezde 

Autor: Miljan Paunović

SandramRecept za uspeh u Srbiji uopšte nije težak, što ste veći bolid, lakše je. Pre par dana to nam je pokazala i Sandra Meduza, koja je „zapalila“ društvene mreže. Očigledno da je i njen mozak spaljen

Nećemo da se vređamo, ali dokle više sa promocijom mladih devojaka, koje se trude da izgovore što veću glupost u medijima ne bi li postale popularne. Pardon, možda se i ne trude, nego jednostavno veze nemaju sa ovim univerzumom u kome se nalaze. Taman kada sam pomislio da je Mimi Oro poslednji reprezent gluposti na javnoj sceni Srbije, pojavila se mlađana Sandra Meduza! 

Ona je slikajući se u kupaćem kostimu kraj bazena odgovarala na pitanja iz oblasti opšte kulture, pokušavala je da ispadne duhovita (valjda) ali je kontraefekat kod ljudi koji koriste mozak, doveo do toga da se zapitamo ko daje prostora devojkama poput nje, da svesno truju današnju, pre svega omladinu?

Da se sprdaju sa Nikolom Teslom, koji je prema rečima Meduze izmislio vrstu struje koja se zove „elektronika“, ili da onako najopuštenije govori o tome kako je „naravno“ imala seks u kolima i kako ga obožava!  Pritom, ukoliko niste znali himna Srbije je Sveti Sava! Mislim da bi i meduza kada bi mogla da govori, imala šta da kaže, i da je Meduza uvreda za sve ostale meduze!  

Lično me je uvek zanimalo, kako na Meduzu i na devojke sličnog kalibra reaguju njihovi roditelji? Gde su ti ljudi, ko su oni, vide li čime se njihove ćerke bave? Da se ne lažemo, prostitucija u Srbiji nije legalizovana, ali ako javno izjavljujem gde volim da se seksam, pritom koketirajući sa kamerom kao da je „ona stvar“, jasno je da želim da navučem dobro situirane klijente, jer muškarci imaju stila i mozga, i takozvane „starlete“ ih ne zanimaju.

Setio sam se priče jedne moje komšnice. Njena ćerka je pre sedam, osam godina otišla u Beograd na studije. U razgovoru pitam kako je, je l’ možete finansijski da izdržite? A njena majka mi kaže:

„ Ona je super. Radi uveče u jednom kafiću, tokom dana uči. Pa žensko je, ne brinem ja za nju, ima tamo momaka, pa neka se gura, snađe, nije ružna...“ – dobijem odgovor.

Znači to ide nekako ovako. Ćero moja, ili sine zašto da ne, nemam para da te školujem, idi tamo u taj Beograd, nađi nekog sponzora, potucaj se sa glavnim likovima, izdrži! Mi kao roditelji nemamo ništa protiv, ionako ovaj narod ima pamćenje programirano da traje tri sata, a ti možeš da budeš poznata ili poznat, da dobro zaradiš, pa barem kada se seksaš, zaradi od toga. Zažmuri i progutaj.

Da ne generalizujem, svaka čast ljudima koji su uspeli u životu bez plasiranja polnog organa na tržište, ima ih, i bravo! Ali, čini mi se da u moru koje kakvih Oro-a, Ajfona, Meduza, Diskrecija, ne mogu da zavrede pažnju nacije, jer ovde se sve oprašta osim znanja i pameti.

U budućnosti možemo da očekujemo da Meduza sa zadnjeg sedišta nekog BMW-a ili Audija napreduje do Parova ili Farme. Vrtimo se u krug sve vreme, dok tonemo pod vodom, umesto da smo već na njoj. Nije Meduza kriva, krivci smo mi što ćutimo, smejemo se i čudimo, i što gubimo generacije mladih ljudi, jer nekome to tako odgovara...

 

 

 

Next Post

Igra petlova

Wed Mar 23 , 2016
Bez mozga među zvezde  Autor: Miljan PaunovićRecept za uspeh u […]

Preporučujemo...