Milica Đorđević

MilicaDJ

 

 

Moje ime je Milica, iz velike familije Đorđevića. Pišem, piskaram i žvrljam. Živim za to da mnogo putujem, mnogo jedem, mnogo plešem. Teško se budim, a još teže prestajem da sanjam. Alarm mi je najveći neprijatelj, dok se sa ogledalom rado družim. Imam svega dvadesetjednu godinu i srećan sam student novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.


Kolmne

 • Kraj

  Kraj

  KrajAutor: Milica ĐorđevićJedan sasvim običan dan. Kraj proleća. Još nije pao mrak, ali nema sunca. Pozorište u Beogradu. Nasmejana lica traže svoja sedišta. “Vi ste parter levo, ovo je parter desno”, “Jaoj, izvinite molim vas što vas pomeramo sada”. Crvene zavese. Prazna scena. Žagor u sali. Sedam minuta pre osam. […]--Pročitaj više »
 • Love 2 Dance

  Love 2 Dance

  Love 2 DanceIntervju uradila: Milica ĐorđevićToma Đorđević – mladi plesač i koreograf. Bio je učesnik brojnih festivala i manifestacija kako u državi, tako i van nje. Primetili smo ga kad je sarađivao sa Anom Stanić, Eminom Jahović, Aleksandrom Radović, Sajci MC... Trenutno radi predstave za decu po Bliskom istoku. Pored […]--Pročitaj više »
 • Možda (a možda ipak ne)

  Možda (a možda ipak ne)

  Možda (a možda ipak ne)Autor: Milica Đorđević  Možda smo i mi mogli k'o i svi biti prosečan srećan par... a možda i nismo. U stvari, definitivno nismo, jer ti nisi sada tu. Možda ti i ja nismo želeli prosečnost. Možda mi uopšte ne želimo prosečnost, a možda je ne želimo jedno […]--Pročitaj više »
 • Intervju: Bend Dr Tine i asistenti – Muzika je suština svega

  Intervju: Bend Dr Tine i asistenti – Muzika je suština svega

  Intervju: Bend Dr Tine i asistenti - Muzika je suština svegaAutor: Milica ĐorđevićZa sebe kažu da su jedna simpatična ekipa kojoj muzika nije izvor prihoda, niti će ikada to biti. Oni vole ono što sviraju i sviraju ono što vole. Oni su: Doktori Sale, Deki, Maki, Boki, Jova i Đole […]--Pročitaj više »
 • Senka, senke, senki, senku

  Senka, senke, senki, senku

  Senka, senke, senki, senkuAutor: Milica ĐorđevićHodam, ne zastajkujem, trčim, onda opet hodam i osluškujem. Da li me neko prati ili neko ide istim putem kao i ja, istim tempom kao i ja i sustiže me?Glavna ulica u Zemunu, prošla je ponoć, na autobus sam zakasnila i sada pešačim. Pušim da […]--Pročitaj više »
 • (Ne)kreativnost

  (Ne)kreativnost

  (Ne)kreativnostautor teksta: Milica DjordjevicPrazan papir… Beli ekran i trepćući kursor. Tišina. Disanje i zvuk vetra. Srk kafe. Prazna pepeljara. Dim cigarete. Tišina. Noć i čekanje. Čekanje inspiracije… Šta je to kreativnost? Ako svako od nas u svojoj jedinstvenosti doživljava kreativnost na sopstven način (pa je meni kreativnost umeće pisanja, a […]--Pročitaj više »
Podeli tekst
Podeli
Podeli