Danas sa Đorđem Kišićem

Autor intervjua: Milica Janković

Danas pričam sa čovekom koji je više Dejan Mašan Lekić od njega samog. Verovatno ste svi već pogodili o kome se radi, ali ko je, zapravo, Đorđe Kišić koji na „Dosije H“ svojim imitacijama zasmejava Balkan? Danas ću to pokušati da otkrijem!

Kako si počeo da se baviš imitacijama i kada je sve to počelo?

  • Još odavno, ali nikako da bih se profesionalno bavio time, već da zabavim sebe i društvo. Tik Tok imitacije su počele sasvim slučajno kad mi je bilo dosadno za vreme karantina.

Odakle ideja da imitiraš Mašana?

  • Mašana Lekića imitiram već godinama unazad jer mislim da sam jedini čovek koji se setio da u stilu izveštavanja novinara crne hronike može biti nešto smešno.

Kako ste se, zapravo, upoznali i šta on misli o tome što si više Mašan od njega samog?

  • Mnogi očekuju spektakularnu priču o tome kako smo se upoznali, ali ja tu priču uvek pričam sa: “Cim’o ga ja na Fejsu”, a kako on na to reaguje možete pogledati na njegovoj stranici „Masanlekicofficial“

Šta je potrebno da zna neko ko počinje da se bavi stand up-om?

  • Ne bih voleo da dajem savete za stand-up jer nemam baš puno iskustva sa tim u Srbiji, ali za nekoga ko počinje da se bavi komedijom imam savet da se što više obrazuje, neobaveznom lektirom i najopštijim mogućim znanjem. Ne kaže se bez potrebe: „DUHovitost.“

Da li imaš u planu neke stand-up nastupe?

  • Planiram da se bavim stand-up-om čim prođe Korona, a kad će to biti niko ne zna!

Koliko dugo snimaš za TikTok i kako je ta priča počela?

  • Pa Tik Tok priča je počela kad mi je brat imao Koronu, bilo mi je dosadno, želeo sam svoju firmu da prebacim na Tik Tok i odjednom su mi klipovi sa Mašanom postali viralni.

Kako se spremaš za imitacije?

  • Za imitacije ne spremam sebe nego likove, uvek mi je bitnije da priča i karakteri budu originalniji od same imitacije.

Čime se ti inače baviš?

  • Inače studiram filozofiju i imam svoju seknd hand online prodavnicu. Od nedavno snimam i reklame za ljude na instagramu.

Kada možemo očekivati neku tvoju emisiju na Youtube-u, da li imaš već nešto u planu?

  • U planu imam zabavno – edukativnu emisiju na yt o kojoj ću zasad reći samo da se zove „Dosije H“.

Malo si se oprobao i u repu, da li možemo s te strane očekivati od tebe nešto novo?

  • Što se tiče repa zasad samo imam priče u rimama kao segment svog uobičajenog rada na Tik Toku, nemam neke ambicije da se vraćam u studio.

Kako se boriš sa hejtovima?

  • Sa hejtovima se ne borim, najlepše mi je kad ih koristim kao motivaciju za to da budem bolji. A, zapravo i nemam puno hejtera, mogu se nabrojati na prste jedne ruke.

Šta misliš o društvenim mrežama?

  • Mislim isto što i o društvu, da su vrlo mešovite. Kao što i na ulici ima svega i svačega, a čovek bira ono što mu najvjše prija.

Pokrenuo si serijal „Pogodi lektiru“, zašto si to uradio?

  • Da bih motivisao mlađe pratioce da čitaju, da bih, ako sam već neki jebeni influenser, malo influensovao i pozitivno na njih.

Na koji način bi voleo da utičeš na svoju publiku?

  • Moj osnovni cilj jeste da pokrenem jedan novi trend na toj nesrećnoj influenserskoj sceni, svi influenseri mladima poručuju da je najvažnije da ne piju, ne puše i da treniraju, a ja mislim da ima mnogo važnijih stvari od toga. Mislim da je najvažnije da se uspostavi jedan nematerijalistički sistem vrednosti, da se ljudi ne cene po novcu, garderobi i nekim brendovima, već po karakteru, znanju i tako dalje. Ja mogu sam sa sobom i mojim vršnjacima i grubo da se šalim, i da ogovaram likove iz rijalitija jer sam izgrađen kao ličnost, ali dete ne sme da gleda svašta i neko mora da mu skrene pažnju na bitne stvari. Nekad je to radio RTS, sad to pokušavam da radim ja.

Next Post

SOS telefoni na početku pandemije nisu prestajali da zvone

Fri Apr 23 , 2021
Da li su stres, zatvaranje, gubitak posla ili rad od […]

Preporučujemo...